Reuniunea!

Publicat pe Actualizat pe

Ieri am avut o zi foarte interesanta: am cunoscut OAMENI! Oameni frumosi, luminosi cu suflete mari!
In prima parte a zilei am fost impreuna cu Ina la o firma, pentru a ne prezenta programul „Drumul catre tine!” si ne-a placut foarte mult… De fiecare data suntem uimite de modul in care oamenii isi urmeaza ghidarea si vin catre noi… si de lucrarea pe care o fac sufletele lor pentru a-i aduce la …noi si a-i aseza pe drumul lor. Cu lucrarea din noi…. ne-am obisnuit …. mai trebuie inca sa ne obisnuim cu ceea ce se intampla in ceilalti…sub ochii nostri… pentru ca e absolut minunat!
Seara am simtit ghidarea sa merg la un eveniment, desi nu stiam unde merg si mai ales de ce merg acolo si in nici un caz ce urmeaza sa se intample acolo…si iar mi-a placut! De fapt m-am regasit in toti cei prezenti, in povestile lor rostite sau nerostite, mi-am vazut aspecte pe care le-am acceptat in mine deja si unele cu care mai „negociez” inca, m-am vazut si simtit ca in fata unei oglinzi mari cu multe fatete, i-am continut pe toti cei prezenti si am eliberat tot ceea ce sinele mi-a oferit in dar, pentru abandonul cu care mi-am urmat ghidarea.
Ma simt binecuvantata si recunoscatoare pentru tot ceea ce mi-am creat in viata asta, pentru ca este totul atat de frumos, simplu si firesc incat nu pot decat sa admir MARETIA din mine si din fiecare om pe care il intalnesc! Maestrii dragi, ACCEPTATI-VA maretia fiintei si permiteti-va sa o manifestati in aceasta viata!
Simt ca a sosit momentul reuniunii!
Va iubesc!
Publicitate

Un gând despre „Reuniunea!

    camelip a spus:
    4 iunie 2015 la 15:32

    Reblogged this on Camelia Angels.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s