Secretul fericirii!

Publicat pe

De ce nu pot avea pace in acest moment?

Pentru ca am convingerea ca in viata mea trebuie sa se intample ceva inainte sa pot fi fericit, implinit…etc. Si sunt nemultumit pentru ca nu s-a intamplat inca. Daca as avea succesul, job-ul, banii sau omul dorit langa mine, etc. … VOI fi fericit!….asa spune mintea egotica si ne determina ca credem ca aceasta este realitatea care ne implineste…o ALTA decat cea in care ne aflam ACUM, o himera care ne scoate din clipa de fata si ne transporta mental intr-un alt moment, care nu este real.

Solutia este ACCEPTAREA momentului prezent asa cum este el: fara succesul, job-ul, banii sau omul imaginat langa tine, dar cu alte atribute care se pare ca nu te mai multumesc, pentru ca mintea egotica vrea mai mult si mai mult…VREA…iar tu suferi! Dar tu nu esti aceasta si daca nu te mai identifici cu nemultumirea egoului si faci pace cu momentul prezent, iti castigi linistea! Brusc toate framantarile de pana atunci nu mai au nici un sens, devii imun la toate gandurile care incearca sa te distraga de la clipa prezenta si te arunca intr-un viitor terifiant sau intr-un trecut in care ai suferit.

Dupa ce acceptati prezentul, nemaifiind identificati cu mintea ego, puteti alege dintr-o alta perspectiva, a sufletului vostru, ce doriti sa faceti sau ce puteti face, pentru ca intotdeauna exista mai multe optiuni viabile!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s