Grupul celor „9”

Publicat pe Actualizat pe

Meditatia a inceput spontan….Ana, mai vorbea inca, dar eu am simtit ca eram pregatiti sa plecam in calatorie…asa ca am lasat-o sa vorbeasca, am inchis ochii si treptat s-a facut liniste, eu intrasem deja in meditatie. Mi s-a transmis de cateva ori „Sunteti 9”..am incercat sa vad daca mi se mai spune ceva, dar nu m-am concentrat la asta, intelegerea avea sa vina mai tarziu. Nu stiam unde mergem, stiam doar ca era pregatit ceva special pentru noi in seara aia…asa ca am lasat ghizi sa ne conduca. Este amuzant de fiecare data sa incerc sa ghicesc, caci cumva am deprins ritualul, mai intai suntem dusi intr-un loc in care suntem curatati, vindecati, ca doar nu o sa „intram cu pantofii murdari” in dimensiunile inalte 🙂 si apoi vedem ce surpriza ne-a fost rezervata pentru seara respectiva. Surprizele pot incepe inca de la curatari, pentru ca nu stii niciodata ce urmeaza sa se intample. In timp ce se desfasurau prin fata mea diverse locuri, unde puteam fi curatati, mi-a aparut un templu si l-am ales pe el. Acest spatiu deschis pentru curatare se afla in dimensiunea a 5-a, la dispozitia grupului nostru. Era Templul reinvierii unde am fost intampinati de Sananda, Nada si Adama. Ma asteptam ca numai acestia sa lucreze cu noi, ca de obicei, dar de fapt ei se asigurau de data aceasta ca procesul sa se desfasoare optim, asa ca au aparut si alti maestrii ascensionati Kuthumi, Iisus, familiile noastre de suflete si multi altii. Cand am terminat, si-au facut aparitia aspectele noastre multidimensionale care doreau sa se integreze in noi, evident ca pe cele mai inalte ne-am grabit sa le integram cu totii, insa mai erau si cateva care sovaiau sau erau bosumflate , asa ca le-am permis si lor cu iubire sa treaca catre taramurile potrivite evolutiei lor. Este o bucurie sa vezi cum reactiile oamenilor sunt diferite in grupul in care se simt protejati si permit ca aceasta trecere si curgere a energiei sa se desfasoare firesc, fara frica. De aceea incurajez ca aceasta parte de curatare sa fie o meditatie activa, in care comunicam si impartasim impresii, astfel ca atunci cand simti o anumita presiune in corp sa stii ce se intampla si ce poti face ca sa o eliberezi sau daca percepi o anumita prezenta sa ti se spuna cine este…daca este relevant 🙂
Am vazut cum s-a activat corpul de lumina colectiv si a inceput sa vibreze, asa ca am primit mesajul de plecare….ni se pregatea o alta destinatie si dupa vibratia energiei, era una inalta…am trecut de Monada, l-am vazut pe Metatron si apoi ne-am oprit intr-un spatiu, care arata ca o bula temporala in care puteam vedea o lumina aurie, foarte mare in fata noastra…nu puteam identifica decat prezenta lui Metatron. Cand a inceput sa-mi transmita ce dorea, am simtit cum incep sa se aseze piesele de puzzle. M-am asigurat ca suntem cu totii acolo si eram, desi pe unii ii adormisera sufletele lor, normal, urma partea de acceptare si asumare a divinitatii din ei! Metatron ne-a explicat atunci ca suntem 9 suflete, care am stabilit sa ne intalnim cu f mult timp in urma, in astral, pentru a ne aduce contributia in aceste momente…acum as fi si eu curioasa sa aflu, atunci pastram doar vibratia, spatiul si permiteam…Am vazut cum ne-a activat pe fiecare dintre noi si am devenit dintr-o data 9 puncte luminoase, pe care le-a reunit intr-un fel de „formatiune” spunea el, vazuta de sus avea o forma neregulata, el o numea „formatiune stelara”…nimic cunoscut din geometria clasica. Apoi ne-a povestit despre matricea care se creaza deasupra pamantului si o asista pe Gaia in ascensiunea ei. Am inceput sa ne prelungim energia prin acele 9 unghiuri si am interactionat cu anumite linii(axiotonale si galaxiotonale) si puncte din aceasta retea si am observat ca eram sustinuti din toate partile, energii venite din intreaga creatie, energii angelice, galactice si cosmice. La un moment dat n-i s-a aratat cum spatiul creat de grupul nostru a devenit auriu, ca si cum eram o bucata de puzzle aurie, compacta. Am vazut cum aceasta piesa se intalneste in miscarea ei cu alte piese si am primit o imagine de ansamblu cu aceasta creatie la care am contribuit si noi. Imaginea a fost covarsitoare, am vazut foarte clar cum acest proces era aranjat deja, iar noi reprezentam factorul uman care isi aducea aportul la aceasta actiune de mare anvergura si am realizat brusc importanta a tot ceea ce se intampla prin noi!
Apoi Metatron ni s-a adresat personalizat despre misiune si alte informatii pe care am simtit ca le-a transmis la cererea anumitor persoane din grup. Metatron ne-a atins coroana si toti au simtit si vazut cum ne-a pus cate o coroana pe cap, iar apoi am simtit cum aveam in mana un sceptru …ne asumasem partea de divinitate permitand ca acea lucrare sa se faca prin noi!
Partea amuzanta a venit cand in urma impamantarilor si integrarilor, am fost rugata sa spun ce se intampla la fiecare din cei prezenti. Nu obisnuiesc sa ma uit de obicei, dar acum am vazut cum diferite coduri in forme si culori „coborau” in cei prezenti. Scrieri vechi, aurii, cifre, simboluri pe care nu le cunosteam sau unele pe care am avut surpriza sa le recunosc, totul curgea intr-un flux de energie in semn ca acele coduri latente s-au trezit!
Acesta a fost darul celor care au facut posibila aceasta realitate si care si-au adus o contributia la ceea ce numim ascensiunea planetara si a omenirii.
A doua zi dupa meditatie, am fost coplesita de modul in care Universul ne-a facut partasi la un eveniment orchestrat cu atata grija si la care au participat oameni care au venit pentru ca au simtit, fie de la distante mari, fie pentru prima oara, cu varste cuprinse intre 7 luni si 70 ani 🙂 Ce pot spune mai mult de atat…atunci cand ne abandonam permitem si ne ASUMAM lucrarea care se face prin noi… SUNTEM!

Sa fiintati cu iubire!
Akena

Publicitate

6 gânduri despre „Grupul celor „9”

  camelip a spus:
  21 februarie 2015 la 5:23

  Reblogged this on Camelia Angels.

  energiainimii a spus:
  3 mai 2015 la 16:45

  Interesanta experienta!
  Daca consideri ca merita, poti sa ne spui unde activati? Localitatea? Mai facut curios!

   akenakumara a răspuns:
   3 mai 2015 la 16:57

   Suntem in Bucuresti.Daca te intereseaza ma poti gasi la nr de tel. 0723/357.135

    energiainimii a spus:
    7 mai 2015 la 6:48

    Multumesc ptr raspuns! E cam greu de ajuns din Husi la Bucuresti; oricum ne imbogatim unii pe altii impartasind din experientele noastre.
    PACE, LUMINA SI IUBIRE!

  Grupul celor “9” | sergiuvally a spus:
  3 mai 2015 la 16:46

  […] Grupul celor “9”. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s