Spatiul in care sunt ACASA!

Publicat pe Actualizat pe

De câte ori va spun sa lucrați cu voi,  sa exersați zilnic,  sa va curățați zilnic, văd umeri care se ridică sau va aud gandurile de  îndoiala „nu cred ca o sa pot face asta,  nu cred ca o sa am timp, nu cred ca ….”.

Probabil ca nu v-am explicat clar beneficiile și asta nu pentru ca nu am vrut, ci pentru ca pe mine nu m-au interesat. Tot ce a contat pentru mine și m-a determinat sa fac acest lucru energetic, cu determinare,  a fost modul în care mă simțeam după,  de parcă eram mai aproape cu un pas de divinitatea lăuntrică. Probabil ca dacă mi s-ar fi spus ca „face bine la  ….”, as fi renunțat.  Însă așa am observat, prin curatari, conectari, exercitii energetice…etc, cum se crea în mine un spațiu. Iar în spațiul acela puteam sa mă simt Cum nu mă simțisem niciodată pana atunci. Eram acasă.  Eram în siguranță și protejata și iubita și înțeleasă. În spațiul acela mi-am auzit pentru prima oară sinele inalt când îmi vorbea.

Intre timp acel spațiu a crescut și s-a stabilizat si indiferent  de ce se întâmplă,  rămâne acolo,  în permanenta , nu mai pleacă. Acesta este spațiul unde mintea nu are putere, dar inima da. Este un spațiu pe care îl percep fiind, ca pe o conexiune intre inima și mintea superioara.

Am incercat anterior sa îl găsesc prin meditații,  în inima, dar pana nu m-am abandonat complet dorintei de a mă conecta cu mine, prin  exercițiul zilnic , nu s-a arătat 🙂

Atunci am avut revelația descoperiri.  Îmi venea sa strig pe strada „uita-te în tine și vei găsi tot ce cauți. Singurul lucru care are sens în viața asta. De aici pornește de fapt totul! ” și așa a fost. De acolo am început sa mă descopăr prin alți ochi, nu mai eram singură, nu-mi mai era frică,  știam ca sunt protejată.

De la a mă simți așa și a accepta ca eu însămi sunt protecția divină,  a mai fost un pas și au urmat și alții și mai urmează inca. …Și asta îmi da un sens atât de frumos vieții. Am ajuns sa mă bucur de tot ce primesc, când primesc. … pentru ca  ȘTIU ca TOATE VIN LA MOMENTUL POTRIVIT PENTRU MINE!

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s