Identificarea

Publicat pe Actualizat pe

Ne schimbam incontinuu, devenim “altii” in fiecare secunda. Tot ce ramane este doar atasamentul nostru de imaginea pe care ne-o cream despre noi.

Ne identificam cu ce credem ca suntem, cu o iluzie. Atunci insa, cand acceptam asta si incepem sa eliberam din masti, ajungem la un moment in care nu mai stim cine suntem si desi avem senzatia ca ne “scapa pamantul de sub picioare”, de abia acela este momentul 0.

Incepem sa aflam cine suntem, exact din momentul in care renuntam la ceea ce credem despre noi.

Masca acea speriata sau superioara, trista sau cu zambet fals….nu sunt EU!

Atunci cine sunt?

Esti vasul care contine toate aceste energii, toate aceste realitati pe care le-ai creat vreo-data si mai continui inca sa o faci .

Entitatii inalte, care esti, ii sunt indiferente identificarile, nu se pronunta pro sau contra lor, doar accepta alegerile aspectului din 3d.

Iti poti da seama ca te identifici cu un anumit aspect, atunci cand vocea din tine nu este impartiala, atunci cand aluneci in judecata, critica, invidie, furie sau chiar bucuria orgoliului laudat pentru ceva ce “a facut bine”.

Atunci cand te identifici cu una dintre aceste credinte, convingeri, etc., alegi de fapt sa ramai blocat,  in  piesa de teatru scrisa de ego. Cine poate sa te scoata din aceasta piesa, fiind alegerea ta?

Doar tu, insuti!

Pentru mine, cel mai simplu este sa imi observ anumite credinte pe care le am despre mine, sa imi vad convingerile si programele pe baza carora ruleaza. Fiecare rezistenta pe care o am in curgerea fireasca, imi arata o energie cu care ma identificam, asa ca renunt la ea.

Cum?

Observandu-mi ochii!

Asa cum, privind un om in ochi, vezi de fapt ce aspect “vorbeste “ prin el, asa iti poti privi propriul vorbitor  si daca nu ai o oglinda la indemana, este mai usor sa faci o introspectie 🙂

Prin simpla observare, din pozitia de creator, acel aspect iese singur, pentru ca s-a simtit vazut.

Iti daruiesc o afirmatie, care daca este spusa din inima, functioneaza : Sunt in flux, las fluxul sa lucreze pentru mine!

Incearca si vezi ce simti.

Avem parte de multe astfel de experiente in viata si daca nu le acceptam firesc, cand le vine timpul, in conditiile noastre, este necesar sa ne confruntam cu cele care ne sunt aduse sub forma  “schimbarilor dramatice”.

Ca sa te poti bucura de schimbari, adu-le constient in viata ta, elibereaza-ti atasamentele de ceea ce credeai ca esti, de situatiile si oamenii din jurul tau si va ramane doar esenta ta si ceea ce te asista cu adevarat!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s