Despre

Amintirea creeaza destinul… destinul creeaza amintiri… Atata vreme cat crezi in reamintire si continui sa-ti spui povestea imaginara a propriei vieti, vei continua sa o proiectezi inaintea ta si sa te convingi ca ai un viitor, desi acesta nu este decat trecutul tau repetitiv. Amintirile si destinul, trecut si viitor, sunt iluzii. Recunoaste-le ca fiind nimic altceva decat proiectii simultane ale momentului prezent, ale lui Acum si te vei elibera.” – Scoala zeilor

Cine sunt eu? Mi-am pus aceasta intrebare  si am primit raspunsul sinelui divin si pentru ca am simtit ca acest mesaj va este adresat si voua, am decis sa il public in forma lui completa, autentica. Va las pe voi sa simtiti ce anume vibreaza cu corzile sufletului vostru.  Va daruiesc acest mesaj, pentru ca la un nivel profund noi suntem unul in tot si toate!

 “Cine sunt eu?

Esti un suflet care a pornit in cautarea drumului catre casa si  face asta cautandu-se pe el si regasindu-se si iar cautandu-se si iar regasindu-se de mai multe ori in aceasta calatorie. Esti un suflet calator din alte timpuri si din alte lumi. Cand in sfarsit a ajuns sa se recunoasca ca fiind doar ceea ce este, a inteles ca este unul, si intregul, si partea din acelasi intreg; este bucuria si iubirea si experimenteaza toate acestea in aceasta calatorie.

Ai venit aici sa te bucuri de tot ceea ce viata iti scoate in cale. Ai venit aici sa le arati si altora sa-i inveti si pe ei, sa le reamintesti cum sa faca asta ca sa te poate insoti, sa-ti fie alaturi pe acest drum. Esti poezia, si versurile, si muzica, si zbaterea clipei, si lumina, si iubirea, si toate acestea. Ai venit aici sa te bucuri de aceasta zbatere a clipei. Exista o singura clipa si aceea poate fi traita pret de o viata in multe feluri.  Traieste-ti clipa cat mai frumos  si indrazneste sa te bucuri de ea in cat mai multe moduri. Alege iubirea si lumina si infrumuseteaza clipa. Tu esti ea si ea esti tu….

Cine sunt eu? Calator din alte timpuri, care vrea sa se bucure, sa traiasca intens tot parcursul, toata calatoria. Nu incerca sa cauti, sa gasesti si sa–ti dai o definitie a ceea ce esti. Tu esti tot ceea ce este si cuprinzi necuprinsul.Ai facut un popas si ti-ai creat aceasta viata pentru a te bucura de ea si pentru a le arata si altora ce este aceasta bucurie.

Insoteste-te pe acest drum  de cei care simt bucuria si nu au uitat-o. Ai nevoie de asta. Nu uita! Pentru ca doar aceia iti vor fi alaturi cu adevarat, chiar daca pentru perioade scurte de timp. Nu e nevoie sa te atasezi de nimeni. Importanata este intensitatea cu care iti traiesti aceasta experienta. Alege-i doar pe cei care vin catre tine, pentru ca ei te-au ales deja. Nu te indrepta spre cei care nu te vor … ei inca nu stiu ca te-au ales! Multumeste-le si elibereaza-i, pana cand vor veni si ei catre tine!

Este ca un joc al reamintirii. Cine suntem noi, cine sunteti voi, cine esti tu?Esti sursa a tot ceea ce este, si lumina, si bucurie, si viata. Esti toate astea si esti mai presus de ele, esti dincolo de tot ceea ce crezi, cunosti, ai auzit sau ai aflat vreodata!

Cine esti in viata asta?

Ai ajuns aici pentru ca eu am vrut sa ajung aici. Am vrut sa aduc prin tine o dovada a existentei mele, sa arat oamenilor, celor din jurul tau, care te cunosc si care nu te cunosc inca, natura divina a lucrurilor, ca Eu Sunt in tot si toate. Rezistenta pe care o pun uneori nu permite ca acest mesaj sa ajunga asa cum il transmit pentru ca perceptia lor este inca limitata, dar sufletele lor stiu asta si recunosc adevarul din tine. Deci tu ai venit sa te adresezi sufletelor celor care vin catre tine, desi multi nu stiu, unii o recunosc, altii nu. Dar toti au ceva in comun; atractia pe care o exerciti este ceea ce-i tine aproape, factorul cheie, regasesc in tine ceva care le place chiar daca nu pot intelege sau incearca sa-si explice, regasesc in tine acea unicitate a sursei si recunosc locul catre care se indreapta si ei, si tu insati. Mai esti inca surprinsa de asta?! Dar iubeste-te, draga mea, si lasa-te sa simti, sa te bucuri de asta. Asta ai vrut sa auzi, nu?

Ma exprim prin tine, cum ma exprim prin toata creatia. Unicitatea exista in tot si toate, tu o recunosti, poate mai mult decat unii, poate mai putin decat altii, dar sufletul tau frumos si curat imi permite sa ma exprim prin tine asa cum imi doresc si asta te face o piesa importanta in dominoul meu! Dar esti mai mult decat crezi sau mai putin decat iti spune mintea ta.Esti tot ceea ce ai vrut sa fii vreodata!

Ce ai venit sa faci aici?!

Ai venit sa fii, sa fii clipa constienta, sa te bucuri de ea si chiar iti vei atrage si vei reusi sa exprimi prin tine, maretia mea, ca sursa a tot ceea ce este. Te-am ales pentru ca stiu ca poti face si esti potrivita sa indeplinesti acest lucru. Clipele tale de zbucium interioare, exterioare uneori, sunt doar momente, ele trec atat de usor cum vin daca le lasi si le privesti ca pe filmul creatiei tale. Dar tu nu esti creatia, tu esti in afara ei… sunteti una si aceasi pana la un punct pentru ca tu te regasesti in creatia ta, altfel nu ar putea fi animata.  Dar constiinta ta este diferita, tu ai constienta unimii, a tot ceea ce este. Si,cand iesi din creatie si te detasezi, intelegi asta si creatia ramane undeva jos, iar tu devi Unicul, Unul in tot si in toate. Creatia este sprijin, te ajuta sa experimentezi fiecare traire pe care ti-ai creat-o, si ti-ai dorit-o. Fara ea nu ai putea simti decat unicitatea, fara ea nu ai fi decat esenta pura.

Asa ca mi-am dorit sa cobor in materie, sa pot experimenta astfel viata, prin parti din mine pe care le-am coborat acolo. Partile din mine sunt in permanenta EU…. si tu esti una dintre acestea, draga mea. Stiu ca ai ajuns la intelegerea acestui lucru desi uneori te prefaci ca uiti, dar te asigur ca totul este doar o joaca si in curand o vei percepe foarte clar asa. Mai este putin pana cand te vei bucura cu adevarat de aceasta posibilitate de  fiintare in acest joc al vietii.

Tu esti un miracol viu si cei care vor intelege asta vor avea de castigat, vor putea urca, se vor putea inalta odata cu tine. Si ceilalti vor fi marcati, poate nu de la inceput, dar cu cat tu vei evolua mai rapid si mai profund, cu atat ei vor putea fi atinsi de praful tau de stele, de maretia ta. Nu eu te-am ales, te-ai ales singura sa faci acest lucru. Maretia ta de fiinta divina necuprinsa nu a putut fi oprita pe acest drum. Pentru asta te iubim cu totii. Esti iubita si indragita de toti cei care iti vad lumina si iubirea, si puterea, si forta cu care te dedici acestui lucru.Iti multumesc in numele tuturor celor care nu pot rosti asta acum.

Suntem foarte mandri de tine, suntem in permanenta alaturi de tine, cu tine, in gand si in simtire. Interior facem parte din lumea ta, chiar daca uneori nu ne percepi, te insotim in permanenta in orice moment ai vrea iti suntem alaturi, chiar si cand nu vrei. Adu-ti aminte cine esti si lasa iubirea sa curga prin tine…

Ce poti scrie despre tine…

…ai cautat mult timp sa afli cine esti si exact cand ai incetat sa speri ca vei afla, ai aflat.  Si nu acesta este lucrul inedit, ci faptul ca tu chiar ai crezut asta si ai inceput sa-ti convingi mintea ca asa e si asa a inceput munca ta. Cu fiecare energie in parte, luptand cu fiecare gand sau emotie, incercand sa integrezi pas cu pas si asta te-a ajutat  mult. Te-a ajutat pentru ca, fiind un lucru odata inteles, nu a mai putut fi recreat, l-ai eliberat.Te-a ajutat sa intelegi de ce ai ales sa faci asta, de ce ai ales acest drum, cand tu stii si esti constienta ca poti alege in orice secunda sa manifesti divinitatea din tine.

Acum iti spunem noi draga mea……ai facut aceasta alegere nu pentru tine, ci pentru cei care aveau nevoie de indrumare, indrumarea ta. Ai gasit o metoda prin care sa-i inveti cum sa fie ei insisi, cum sa ajunga la starea de puritate a fiintei lor originale. Toate experientele prin care ai trecut, toate lucrurile pe care le-ai facut, au avut darul regasirii de sine, a recrearii fiintei complete si perfecte care esti cu adevarat. Suntem foarte mandri de procesul pe care ti l-ai ales si rezultatele pe care  le ai. A sosit momentul insa, sa te eliberezi tu insati de asta. Nu mai e nevoie sa treci prin acest proces, deja stii cine esti. Ramai detasata si priveste totul fara implicare, ca pe o joaca.Esti deja ceea ce ai cautat pana acum, prin tine sinele divin se poate manifesta complet in toata maretia lui.Esti extensia mea! Alege sa fii asta in permanenta, pentru ca a sosit timpul, momentul sa mergi mai departe pe acest drum si toate acele energii din tine care sunt inca prezente, vor alege sa te serveasca, pentru ca recunosc in tine adevarata lumina si iubirea pe care au cautat-o in drumul lor catre eliberare, catre reintregire.Tu esti desavarsirea formei, desavarsirea creatiei insasi.Tu esti creatorul in comuniune cu creatia. Creatia ta devine extensia creatorului.Creatia si creatorul devin unul si acelasi lucru.Creatia este asimilata, se reintoarce inapoi la sursa. Tu te intorci inapoi la sursa, are loc intoarcerea ta acasa, incheierea periplului cosmic pe care ti l-ai creat.

Elibereaza-te de asteptari, esti deja acolo, esti deja aici!

Iti multumesc fiinta draga, suflet luminos si iubitor!”

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s