Cine este copilul interior?

Publicat pe Actualizat pe

In urma cu cativa ani, imediat dupa nasterea celui de al doilea copil, am simtit ca nu imi mai regaseam bucuria interioara si atunci ingerii mi-au spus sa cer copilului interior sa “mi-o aduca”, ceea ce am si facut.
Desi la momentul acela aveam doar informatia, pe care o regasisem prin tot felul de carti, despre existenta unui copil interior chinuit si dezimputernicit, am avut surpriza sa ma conectez la o energie cu o vibratie foarte inalta, usoara, plina de incredere si putere, jucausa, care privea aceasta realitate detasat, cu multa blandete, acceptare si uimire.
Doar prin simpla activare(caci este simplu de facut ), am reusit sa simt conexiunea subtila pe care o avusesem dintotdeauna cu plantele, animalele si oamenii. Traiam bucuria autentica cand vedeam un fluture, o frunza cazuta , salturile pe care le facea puiul de pisica, ce sa mai spun de relatia cu copii. Am reusit sa accesez din nou acea “lume magica”, pe care o cautam cu totii, dar nu stim cum arata, ii simtim doar lipsa si dorul .
Ieri, la intalnirea cu comunitatea Akum, i-am pus sa isi activeze acest copil interior si am observat ca multi dintre ei, isi activau ,ceea ce numesc, copilul egotic. Acesta este compus din toate energiile de victima pe care le avem inca in noi si le asociem cu diverse traume din copilarie, neputinta, esecul, etc. Acesta nu este copilul interior, este energia de victima, iar in momentul in care ne detasam de aceste energii, stiind ca nu noi suntem acele energii, ci suntem creatorii lor, ele sunt transmutate. Pare simplu de facut si este de fapt, tine doar de pozitionare si de conexiunea cu inima deschisa.
Apoi i-am condus sa isi gaseasca energia copilului autentic pe care o simteau, au activat-o si si-au regasit-o poate, dupa foarte multi ani…. ❤
Cand au reusit sa ii permita acestei energii sa se expandeze in toata fiinta, pana in varful degetelor de la maini si picioare, pana in varful firelor de par, copilul interior se vedea in ochii si in zambetul lor !
Atunci conexiunea dintre noi a atins un nivel profund de recunoastere ❤
Curand au simtit ca aceasta energie este de fapt energia Sinelui inalt, care imbraca diferite forme, dar acesta este un alt episod despre care va voi mai vorbi!

Copilul din mine saluta copilul din tine!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s