Efectul de „eclipsa”

Publicat pe

Cum v-ati simtit zilele astea?

Ati avut momente in care retraiati diverse scene din copilarie, adolescenta. etc. ce pareau a fi fost intelese si clasificate de mult de catre observatorii care ati devenit, dar care acum dadeau buzna peste voi fara a va cere permisiunea?

Ei bine, eu da….si ma bucur foarte mult pentru asta!
Am avut ocazia sa inteleg si sa eliberez definitiv aspecte ce-mi aduceau multe din frustrarile pe care le-am avut si cu care stiam ca am lucrat, dar care s-au dovedit a fi activate de aceste energii puternice de transformare care sunt acum pe pamant in perioada eclipselor. Suna poate complicat si pare dificil sa intelegi ca un gand pe care l-ai avut la gradinita ti-a guvernat actiunile din intreaga viata, dar cand ceri sa fii ghidat, caci suntem cu totii, ajungi chiar si la acel gand…si piesele de domino se dezvaluie una pe alta. Atunci vezi ca de fapt in spatele acelui prim gand, se afla de fapt prezenta unui aspect( o incarnare a ta intr-o alta viata) care a ramas prins in subconstientul tau pentru ca….si aici apare partea interesanta, s-a identificat cu o anumita poveste spusa de mintea lui. Astfel de povesti au loc in permanenta si am ajuns sa ma plictisesc atat de ale mele cat si de ale altora.

In definitiv fiecare dintre noi stie cat mai poate „duce”. Personal am facut o alegere, aceea de a ma bucura de viata, iar asta presupune sa fiu Prezenta in viata mea, nu sa o traiasca altcineva pentru mine(ego sau personalitate….cum doriti sa-i spuneti) iar aceasta eliberare incepe cu o ALEGERE! Putem alege sa vedem lucrurile asa cum ne spune mintea (creand scenarii desprinse din filmele in care cineva are ceva cu tine cu sau fara motiv :)) sau cu INIMA…in care protagonistii se misca pe scena jucand dupa scenariul tau si credeti-ma chiar functioneaza! Sunt suficiente cateva secunde, necesare dezmeticirii tale, te centrezi, faci alegerea si apoi lucrurile incep sa curga…oameni, fapte, totul se misca neasteptat de armonios si in iubire!

Va doresc sa beneficiati de aceasta perioada la maxim….nu fugiti de strafundurile fiintei voastre care s-ar putea sa scoata la lumina cine stie ce balauri care va provoaca suferinta. Nu incercati sa-i ascundeti sub pres,….ca nu mai incap Si daca totusi intra dar le ramane coada afara, or sa faca atata zgomot s dezordine in mintea si viata voastra incat o sa va doriti sa ii priviti in ochi si sa le spuneti „GATA M-AM DECIS SA MA IMPUTERNICESC, SUNTETI PARTE DIN MINE, VA ACCEPT SI VA IUBESC ASA CUM SUNTETI SI VA MULTUMESC PENTRU AJUTORUL DE PANA ACUM, DAR NU MAI AM NEVOIE”. ” Eu vreau sa merg pe dumul meu de lumina si iubire”…..si drumul vi se deschide!

Publicitate

Un gând despre „Efectul de „eclipsa”

    camelip a spus:
    4 iunie 2015 la 15:31

    Reblogged this on Camelia Angels.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s