Drumul catre Tine pentru Copii si Parinti!

Publicat pe

Dragii mei,

Am creat acest program pentru cei care, ca si noi, au dorinta de a isi cunoaste si intelege proprii copii, pentru cei care sunt preocupati si vor sa inteleaga cum sa-si aduca o contributie constienta la evolutia copiilor lor.
In urma consilierilor individuale cu adultii, am observat ca indiferent de subiectul pe care lucram, radacinile „blocajelor” se gasesc in copilarie. Cand lucram direct cu copiii, ii eliberam de etapele si povara unui trecut „neinteles si dureros”.
Suferinta este o alegere!
Este foarte usor de observat natura diferita a copiilor nostri, pe care ii consideram diferiti tocmai din cauza lipsei noastre de intelegere, a ingnorantei, de multe ori. In momentul in care incepi sa accepti aceste diferente si incerci sa le intelegi, realizezi ca de fapt ele exista numai in mintea noastra, prin convingerile, credintele si programele pe care ni le-am creat in aceasta viata.
In prezent avem la dispozitie un nivel de constiinta care ne permite sa ne eliberam de orice traume doar prin simpla intelegere a mecanismului care le-a creat, Solutia este adoptarea unui mod de gandire diferit, dintr-o alta perspectiva, ceea ce numim „o noua paradigma”!
Este mult mai usor si eficient sa asezi niste baze corecte de la inceput, decat sa vii sa repari si sa indepartezi ravagiile pe care le-au facut niste credinte eronate!
Meriti o viata armonioasa si echilibrata alaturi de familia ta, fa-ti acest dar!

Publicitate

Un gând despre „Drumul catre Tine pentru Copii si Parinti!

    camelip a spus:
    4 iunie 2015 la 15:30

    Reblogged this on Camelia Angels.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s